Baumann Residence

Arrow
Arrow
New 900 square foot second story addition with main floor renovations for an existing home rebuilt in 2008. The new addition consists of two wings, east wing with an All Seasons Room and sitting area, and the west wing with two new children’s bedrooms with common bathroom. The wings surround a central atrium and connected by a glass panelled bridge that holistically filled with an abundance natural light from clerestory windows and skylights. The Master Suite is renovated by the construction of vaulted roof with high windows providing volume to the space with views of the sky and trees, and the bathroom reconfigured for improved functionality for universal living. The roof deck is re-sloped to the south for improved drainage and bounded by a new custom steel screen assembly and railing system for security and privacy.
ArrowArrow
Slider